Piątek, 29 września 2017
Poradnik od Bakallandu i Delecty
Wielka Księga z Wypiekami zabiera czytelników w podróż po świecie bakalii i słodkich wypieków. Wydawnictwo kulinarne stanowi efekt wspólnej pracy marek Bakalland i Delecta. Wielka Księga z Wypiekami z ponad 100 wyjątkowymi przepisami na ciasta i desery oraz cennymi informacjami na temat bakalii, dostępna jest od października. W 2015 roku ukazała się pierwsza edycja Wielkiej Księgi z Wypiekami zainspirowana „Festiwalem Wypieków”. Drugie wydanie zabrało czytelników w słodką i fascynującą, kulinarną podróż po dziesięciu regionach Polski. Trzecia odsłona Księgi to, ponad 100 oryginalnych przepisów na słodkie wypieki i pyszne desery. Księga stanowi jednocześnie kompendium wiedzy o bakaliach, ich zastosowaniu oraz właściwościach zdrowotnych. Pozycja zawiera wiele interesujących historii o sposobie uprawy orzechów i ciekawostek o suszonych owocach. …
Wyświetlono 25% materiału - 114 słów. Całość materiału zawiera 456 słów
Pełny materiał objęty płatnym dostępem
Wybierz odpowiadającą Tobie formę dostępu:
1A. Dostęp czasowy 15 minut
Szybkie płatności przez internet
Aby otrzymać dostęp kliknij w przycisk poniżej i wykup produkt dostępu czasowego dla Twojego konta (możesz się zalogować lub zarejestrować).
1B. Dostęp czasowy 15 minut
Płatność za pośrednictwem usługi SMS
Aby otrzymać kod dostępu,
należy wysłać SMS o treści koddm1 pod numer: 79880.
Otrzymany kod zwotny wpisz w pole poniżej.
2. Dostęp terminowy
Szybkie płatności przez internet
3. Abonenci Biblioteki analiz Sp. z o.o.
Jeśli jesteś już prenumeratorem dwutygodnika Biblioteka Analiz lub masz wykupiony dostęp terminowy.