Piątek, 19 maja 2017
Przepisy na fermentowane pyszności ze wszystkich stron świata!

NOWA KSIĄŻKA AUTORA „SZTUKI FERMENTACJI”

„Dzika fermentacja” wprowadza Czytelnika w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy na fermentowane przysmaki ze wszystkich stron świata, m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów do szalonych eksperymentów, które dają zaskakujące i pyszne efekty!

Zajrzyj do środka >>TUTAJ

Dane szczegółowe:
Autor: Sandor Ellix Katz
Cena: 49,90 PLN
Wydawnictwo: Vivante
ISBN: 978-83-65601-58-2
Okładka: miękka ze skrzydełkami
Liczba stron: 328
Format: 16.5 x 24.0 cm