środa, 11 grudnia 2024
Bestseller „The Sunday Times” już w Polsce!

Szybszy i tańszy w działaniu od piekarnika. Przyrządzisz w nim prawie wszystko.

Poznaj tajniki pieczenia ciepłym powietrzem.

Aby dobrze zacząć dzień, przygotuj puszyste wytrawne omlety lub własnoręcznie skomponowaną chrupiącą granolę z orzechami i owocami.

Na obiad przyrządź zupę z pasternaku z miodem, sycące steki z kalafiora lub cudownie soczyste kotlety jagnięce.

Masz ochotę na deser? W air fryerze zrobisz też przełamane nutą słonego karmelu bananowe babeczki, kukurydziane batoniki, a nawet orzeźwiające ciasto cytrynowe!

ODKRYJ PEŁNY POTENCJAŁ SWOJEGO AIR FRYERA

Jeśli stawiasz pierwsze kroki w smażeniu ciepłym powietrzem – ta książka pomoże ci wybrać odpowiedni model urządzenia, zdradzi, co zrobić, żeby twoje dania były doskonałe za każdym razem, i otworzy przed tobą drzwi do prawdziwego mistrzostwa!

Podaj dalej
Autor: Wydawnictwo Znak