Poniedziałek, 4 grudnia 2006
Nowy Świat prezentuje
Barbara Adamczewska w swojej najnowszej książce podpowiada, jakich produktów użyć, aby urozmaicić menu oraz takich, które według autorki współgrają z polskim gustem. Udowadnia, jak wiele dań można przyrządzić z produktów, których nigdy wcześniej nie znano w polskiej kuchni oraz zachęca do ich spróbowania. Książka „Nowości na talerzu” jest swoistym poradnikiem, zbiorem wskazówek, jakie potrawy warto poznać i przygotować dla swoich najbliższych. A znaleźć tu można nie tylko produkty, których nie używano w polskiej kuchni już od kilkunastu lat, ale i takie, których nigdy wcześniej nie znano. …
Wyświetlono 25% materiału - 86 słów. Całość materiału zawiera 345 słów
Pełny materiał objęty płatnym dostępem
Wybierz odpowiadającą Tobie formę dostępu:
1A. Dostęp czasowy 15 minut
Szybkie płatności przez internet
Aby otrzymać dostęp kliknij w przycisk poniżej i wykup produkt dostępu czasowego dla Twojego konta (możesz się zalogować lub zarejestrować).
1B. Dostęp czasowy 15 minut
Płatność za pośrednictwem usługi SMS
Aby otrzymać kod dostępu,
należy wysłać SMS o treści koddm1 pod numer: 79880.
Otrzymany kod zwotny wpisz w pole poniżej.
2. Dostęp terminowy
Szybkie płatności przez internet
3. Abonenci Biblioteki analiz Sp. z o.o.
Jeśli jesteś już prenumeratorem dwutygodnika Biblioteka Analiz lub masz wykupiony dostęp terminowy.