Wtorek, 23 marca 2010
Ofensywy kulinarnej ciąg dalszy
Jak już pisaliśmy 8 marca i 15 marca, Jan Akielaszek z wrocławskiego wydawnictwa W Kolorach Tęczy organizuje Dni Książki Kulinarnej w dniach 23-25 kwietnia, w ramach Światowego Dnia Książki. W wielu miejscowościach, księgarniach, restauracjach Dni Książki Kulinarnej odbywać się będą do końca maja w ramach różnych imprez i lokalnych majówek – informuje organizator. W tym wypadku nie chodzi tu o sztywną datę, która jest symboliczna, ale chodzi o to, aby restauratorzy i księgarze oraz wydawcy łączyli się w działaniach na rzecz popularyzacji książki – w tym wypadku kulinarnej – jak również sprzedaży wybranych tytułów w lokalach gastronomicznych – dodaje. Jan Akielaszek zapewnia, że do tego przedsięwzięcia włączają się Międzynarodowe Targi Poznańskie, z którymi razem przygotowuje „kulinarną ósemkę” czyli miasta, w których odbędą się w 2012 roku …
Wyświetlono 25% materiału - 124 słów. Całość materiału zawiera 499 słów
Pełny materiał objęty płatnym dostępem
Wybierz odpowiadającą Tobie formę dostępu:
1A. Dostęp czasowy 15 minut
Szybkie płatności przez internet
Aby otrzymać dostęp kliknij w przycisk poniżej i wykup produkt dostępu czasowego dla Twojego konta (możesz się zalogować lub zarejestrować).
1B. Dostęp czasowy 15 minut
Płatność za pośrednictwem usługi SMS
Aby otrzymać kod dostępu,
należy wysłać SMS o treści koddm1 pod numer: 79880.
Otrzymany kod zwotny wpisz w pole poniżej.
2. Dostęp terminowy
Szybkie płatności przez internet
3. Abonenci Biblioteki analiz Sp. z o.o.
Jeśli jesteś już prenumeratorem dwutygodnika Biblioteka Analiz lub masz wykupiony dostęp terminowy.