Czwartek, 27 listopada 2014
Zaproszenie do Wrocławia
Jan Akielaszek, właściciel wrocławskiej Oficyny Wydawniczej W kolorach tęczy, informuje, że „Targi Książki Kulinarnej wróciły do Wrocławia”. W liście skierowanym do wydawców książek kulinarnych pisze: „wierzę, że za rok Targi Książki Kulinarnej, towarzysząc Wrocławskim Targom Dobrej Książki, wrócą do swojej świetności. Po rozmowie z Andrzejem Ociepą, dyrektorem Miejskiej Biblioteki Publicznej we Wrocławiu, postanowiliśmy nagrodzić tytuły kulinarne z dwóch ostatnich lat według starego regulaminu. Jury przewodzi dr Andrzej Byrt, …
Wyświetlono 25% materiału - 68 słów. Całość materiału zawiera 273 słów
Pełny materiał objęty płatnym dostępem
Wybierz odpowiadającą Tobie formę dostępu:
1A. Dostęp czasowy 15 minut
Szybkie płatności przez internet
Aby otrzymać dostęp kliknij w przycisk poniżej i wykup produkt dostępu czasowego dla Twojego konta (możesz się zalogować lub zarejestrować).
Koszt 9 zł netto. Dostęp czasowy zostanie przyznany z chwilą zaksięgowania wpłaty - w tym momencie zostanie wysłana odpowiednia wiadomość e-mail na wskazany przy zakupie adres e-mail. Czas dostępu będzie odliczany od momentu wejścia na stronę płatnego artykułu. Dostęp czasowy wymaga konta w serwisie i logowania.
1B. Dostęp czasowy 15 minut
Płatność za pośrednictwem usługi SMS
Aby otrzymać kod dostępu, należy wysłać SMS o treści koddm1 pod numer: 79880. Otrzymany kod zwotny wpisz w pole poniżej.
Opłata za SMS wynosi 9.00 zł netto (10.98 PLN brutto) i pozwala na dostęp przez 15 minut (bądź do czasu zamknięcia okna przeglądarki). Przeglądarka musi mieć włączoną obsługę plików "Cookie".
2. Dostęp terminowy
Szybkie płatności przez internet
Dostęp terminowy zostanie przyznany z chwilą zaksięgowania wpłaty - w tym momencie zostanie wysłana odpowiednia wiadomość e-mail na wskazany przy zakupie adres e-mail. Dostęp terminowy wymaga konta w serwisie i logowania.
3. Abonenci Biblioteki analiz Sp. z o.o.
Jeśli jesteś już prenumeratorem dwutygodnika Biblioteka Analiz lub masz wykupiony dostęp terminowy.
Zaloguj się