środa, 22 marca 2017
WydawcaMuza SA
AutorKate Fryer
Recenzent(JH)
Miejsce publikacjiWarszawa
Rok publikacji2004
Liczba stron96


Książka kucharska
w modnej ostatnio formie przestrzennej‚ umożliwiającej
praktyczne korzystanie z przepisów
w kuchni w trakcie utarczek kulinarnych.
Rzeczywiście okazuje się‚ że gotowanie może być dziecinnie proste‚
a do tego uwieńczone smakowitym
i apetycznym sukcesem w postaci
pożywnej potrawy. Jak przystało na książkę dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej‚ w poradniku Kate Fryer nie zabrakło części teoretycznej‚ na szczęście nie nazbyt rozbudowanej‚ w której autorka wprowadza czytelników w szczegóły dotyczące oprzyrządowania
niezbędnego do rozpoczęcia kariery
w kuchni. Potem następuje obszerna
część praktyczna‚ dzięki której krok po kroku można własnoręcznie wykonać
proste‚ acz wykwintne i zapewne smaczne dania.

Podaj dalej
OCEŃ KSIĄŻKĘ