środa, 18 września 2019
Wydawnictwo CeDeWu poleca

“Sztuka usługiwania” to pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej.

Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze – na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprze­dażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.

Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania „na żywo” oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.
– Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego – cechy, postawy, umiejętności
– Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
– Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
– Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
– Typologie klientów i zasady ich obsługi
– Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
– Wskazówki dla menedżerów sali
– Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
– Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej

„Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem (wyd. II)”
Autor: Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Rok wydania: 2018
Oprawa: Miękka
Format: 145×210
Stron: 234
ISBN: 978-83-8102-018-3
Cena: 52,00zł
Wydawnictwo CeDeWu

 https://cedewu.pl/Sztuka-uslugiwania-Jak-zostac-dobrym-kelnerem-wyd-II-p1945

Polub nas na Facebooku: https://www.facebook.com/CeDeWupl/

Zapraszamy do księgarni stacjonarnej Wydawnictwa CeDeWu znajdującej się przy ulicy Żurawiej 47 w Warszawie!

Podaj dalej
Źródło: CeDeWu