Poniedziałek, 28 marca 2011
Zapraszamy do lektury
Marcowy numer "Notesu Wydawniczego" poświęcony jest literaturze kulinarnej. Znajdziemy w nim między innymi przegląd książek kucharskich, omówionych w artykule Grzegorza Sowuli „ Recenzje kulinarne”. Bogusław Deptuła opowiada, jak „ jeść po literacku” czyli (nie)jedzenie w literaturze, natomiast Karolina Kuszyk o wegetarianizmie w tekście „Jedzmy przyzwoicie”. Oprócz tego, rozmowa z Małgorzatą Czarzasty, redaktorem naczelnym Muzy, …
Wyświetlono 25% materiału - 54 słów. Całość materiału zawiera 219 słów
Pełny materiał objęty płatnym dostępem
Wybierz odpowiadającą Tobie formę dostępu:
1A. Dostęp czasowy 15 minut
Szybkie płatności przez internet
Aby otrzymać dostęp kliknij w przycisk poniżej i wykup produkt dostępu czasowego dla Twojego konta (możesz się zalogować lub zarejestrować).
1B. Dostęp czasowy 15 minut
Płatność za pośrednictwem usługi SMS
Aby otrzymać kod dostępu,
należy wysłać SMS o treści koddm1 pod numer: 79880.
Otrzymany kod zwotny wpisz w pole poniżej.
2. Dostęp terminowy
Szybkie płatności przez internet
3. Abonenci Biblioteki analiz Sp. z o.o.
Jeśli jesteś już prenumeratorem dwutygodnika Biblioteka Analiz lub masz wykupiony dostęp terminowy.