Poniedziałek, 2 października 2017
Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce
Już po raz czwarty słynna restauratorka, gwiazda „Kuchennych rewolucji” Magda Gessler nagrodziła najsmaczniejsze restauracje i najprzyjemniejsze hotele w Polsce. Uroczystość wręczenia „Poziomek” – połączona z premierą przewodnika „Poziomki 2017/2018” (Edipresse Książki) – odbyła się 29 września w restauracji U Fukiera na warszawskim Starym Mieście, w obecności licznie zgromadzonych gości. Jednym z nich był Zbigniew Napierała, wieloletni prezes wydawnictwa Edipresse, który o bohaterce wieczoru wyraził się tak: – Nasza Magda jest jedyna i niepowtarzalna na świecie. Viva Magda Gessler! – Polska jest piękna, a jej smaki wyjątkowe. Wojna i czasy po wojnie uczyniły lukę …
Wyświetlono 25% materiału - 93 słów. Całość materiału zawiera 372 słów
Pełny materiał objęty płatnym dostępem
Wybierz odpowiadającą Tobie formę dostępu:
1A. Dostęp czasowy 15 minut
Szybkie płatności przez internet
Aby otrzymać dostęp kliknij w przycisk poniżej i wykup produkt dostępu czasowego dla Twojego konta (możesz się zalogować lub zarejestrować).
1B. Dostęp czasowy 15 minut
Płatność za pośrednictwem usługi SMS
Aby otrzymać kod dostępu,
należy wysłać SMS o treści koddm1 pod numer: 79880.
Otrzymany kod zwotny wpisz w pole poniżej.
2. Dostęp terminowy
Szybkie płatności przez internet
3. Abonenci Biblioteki analiz Sp. z o.o.
Jeśli jesteś już prenumeratorem dwutygodnika Biblioteka Analiz lub masz wykupiony dostęp terminowy.