Piątek, 16 września 2011
Nowość wydawnictwa G+J
Zupy są absolutnie wyjątkowe. To bardzo wygodne pożywienie, zdolne zaspokoić apetyt każdego, bez względu na grupę wiekową, i stosowne na każdą okazję. Są zupy, które przyrządza się w ekspresowym tempie, są i takie, które wymagają powolnego gotowania, te na lato i te na zimę. Annie Bell przedstawia ponad 100 sprawdzonych przepisów zainspirowanych obfitą różnorodnością, jak również charakterystyczną dla zup łatwością, z jaką poddają się udoskonaleniom i improwizacji. Są one ułożone tak, jakbyście wybrali się na przechadzkę główną ulicą w starym …
Wyświetlono 25% materiału - 80 słów. Całość materiału zawiera 323 słów
Pełny materiał objęty płatnym dostępem
Wybierz odpowiadającą Tobie formę dostępu:
1A. Dostęp czasowy 15 minut
Szybkie płatności przez internet
Aby otrzymać dostęp kliknij w przycisk poniżej i wykup produkt dostępu czasowego dla Twojego konta (możesz się zalogować lub zarejestrować).
1B. Dostęp czasowy 15 minut
Płatność za pośrednictwem usługi SMS
Aby otrzymać kod dostępu,
należy wysłać SMS o treści koddm1 pod numer: 79880.
Otrzymany kod zwotny wpisz w pole poniżej.
2. Dostęp terminowy
Szybkie płatności przez internet
3. Abonenci Biblioteki analiz Sp. z o.o.
Jeśli jesteś już prenumeratorem dwutygodnika Biblioteka Analiz lub masz wykupiony dostęp terminowy.